Cайт Українського інституту нормативної інформації
Разрыв

Методистам: запрошуємо до співпраці

     У продовження розмови про підвищення кваліфікації та атестації бібліотекарів (див. нижче однойменний пост) ми вирішили звернутися до методистів з бібліотечних фондів обласного, міського, районного, ОТГ рівнів. Пропонуємо разом розглянути та обговорити можливі шляхи і способи перепідготовки бібліотекарів, порівнюючи зміст сьогоднішнього курсового навчання в обласних ІППО. До розмови запрошуємо і представників інститутів післядипломної педагогічної освіти, які формують відповідні курси та зайняті в навчальному процесі.

     Хотілося б віднайти рішення, які забезпечать професійну підготовку бібліотекарів для виконання перспективних завдань, створять передумови довготривалого розвитку інформаційного підрозділу, задовольнять потреби НУШ в інформаційному забезпеченні освітнього процесу, врешті — забезпечать належний рівень готовності фахівців до атестації.

     Тож очікуємо на активність читачів на Фейсбук-сторінці, а також просимо направляти нам свої думки і пропозиції через електронну пошту, телефоном, поштовими листівками. Для комунікації надаємо такі реквізити:
тел. 044) 528-28-75; (050) 92-92-208; E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її./ , поштова адреса: 03150, м. Київ, вул. Антоновича 172, офіс 720. Масловій Анастасії Юріївні.

     Бібліотекарів-читачів цього посту просимо проінформувати свої методистів, запросити їх до обговорення. Додамо, що незабаром, зі свого боку, будемо звертатися до кожного із них щодо налагодження тіснішої співпраці з питань облаштування сучасних шкільних бібліотек та професійної підготовки бібліотекарів.

______________________________