Cайт Українського інституту нормативної інформації
Разрыв

Наші плани на 2020 рік

     Відшуміло новорічне свято, розпочинаємо проєктний марафон нового року. Перед нами постають великі й актуальні завдання з продовження роботи за проєктом «Інформаційне забезпечення закладу загальної середньої освіти».


     Наразі визначаємо плани маркетингу та реклами вже зробленого (кабінетна поставка ШБІЦ), наповнення електронної бібліотеки «ШБІЦ-інфо» перспективним змістом для забезпечення навчального процесу завтрашнього дня.

     Опрацьовуємо нові програми роботи консультативно-тренінгового центру, які охоплять не лише бібліотекарів, а й керівників різного рівня районної (ОТГ) ланки. До Києва будемо запрошувати начальників районних відділів освіти, гуманітарних відділів ОТГ, завідувачів методичними кабінетами, директорів шкіл, вчителів. Активно розвиватиметься виїзна форма проведення занять, що забезпечить широке залучення до інформаційної сфери багатьох фахівців на місцях.

     Нам важливо налагоджувати з нашими прибічниками тісний персональний зв’язок. Цим забезпечимо поступовий процес впровадження інноваційного проєкту на місцях, налагодимо тісну і предметну взаємодію, отримаємо зворотні реакції, пропозиції і побажання.

     У новому році користувачів чекає багато цікавих новинок. Головне в тому, що всі вони направлені на потреби конкретних груп фахівців, а також учнів. Настав час самостійних дій, перспективних ініціатив, предметних рішень. Маємо надію наприкінці цього року отримати вагомі результати на тих ділянках, які будуть підтримані місцевими «агентами змін».

     Дуже не хотілося б, щоб у цьогорічній роботі шкільні бібліотекарі втратили ініціативу, розгубили вже досягнуте, спасували перед новим і не звичним, в кінцевому результаті — поступилися першістю в активному реформуванні шкільної інформаційної сфери. Сподіваємося, що темпи перетворення бібліотеки в сучасний інформаційний центр (ШБІЦ) збережуться і в новому році. Це важливо як для розробників, так і для самих бібліотечних працівників.

Тож до роботи, успіхів і наснаги на творчому шляху!