Cайт Українського інституту нормативної інформації
Разрыв

Промоція готового…

     Розпочинаємо активну кампанію промоції наших інформаційних продуктів. Вона буде спрямована на директорів шкіл, керівників органів управління районного рівня, об’єднаних територіальних громад, методистів, бібліотекарів, вчителів і школярів.
     Результатом має стати впровадження інноваційних доробок у практику роботи шкільних бібліотек та їх (доробок) індивідуальне використання в освітньому процесі.

     Головним інструментом промоції є електронна пошта, яка забезпечить пряме інформування навчальних закладів. Усі засоби виставлені на сайті http://libcenter.com та будуть висвітлюватися на Фейсбук-сторінці «Шкільний бібліотечно-інформаційний центр» в оперативному режимі.

     Весь минулий тиждень проводилася робота зі структурування сайту. Важливо, щоб відвідувачі отримували максимально повну інформацію про інформаційні продукти, їх характеристики, вартість. Ця ж робота буде проводитися і на наступному тижні.

     Визначальне наступне.

     Шкільний бібліотечно-інформаційний центр (ШБІЦ) представляється для так званої «кабінетної поставки». Тобто, йдеться про поставку до школи повного і вже ГОТОВОГО до впровадження центру, який має реформувати (змінити) шкільну бібліотеку. Це є комплексна поставка всіх засобів, які складають ШБІЦ. З їх переліком і короткою характеристикою можна ознайомитися за посиланням:
http://libcenter.com/images/pdf/price/2019/1-kabinetna-postavka-shbitc.pdf

     Повністю на сайті оновлено розділ «Передплата». Відтепер тут розміщено нові прайс-листи на окремі складові проекта «Інформаційне забезпечення закладу загальної середньої освіти».

     У частині сайту «Проектні новинки» змінено наповнення окремих банерів. Нині там розміщено листи-звернення до адресатів для придбання тих засобів, які випущені в світ напередодні нового навчального року. До них відносяться: електронний журнал «Бібліотечний вісник», друковані видання «Календар державних свят, знаменних і пам’ятних дат», «Кодекс дошкілля». Готуються зміни до тематики консультативно-тренінгових курсів.

     Робота триває.