Cайт Українського інституту нормативної інформації
Разрыв

Щодо передплати Бібліотечного вісника

     З 10 травня 2019 року в редакції розпочинається передплата на наступний навчальний рік електронного журналу-інновації «Бібліотечний вісник». Журнал виходитиме в світ з серпня поточного року до квітня наступного. Пропонується такі періоди передплати: 3 місяці, 6 місяців, 9 місяців. Передплатник самостійно визначає період, виходячи зі своїх потреб та можливостей.

     Вартість передплати на мінімальний період (3 місяці) складає 144 грн., у тому числі ПДВ — 24 грн. Вартість передплати на наступні періоди відповідно збільшується. Вказана грошова оцінка визначена як мінімально можлива для ефективної роботи видавця і як досяжна для самостійної передплати навчальним закладом.

     Оформлення передплати здійснюється за Замовленням одним із перелічених способів:

  1. заповнити бланк Замовлення на сайті за посиланням: http://libcenter.com/peredplata-vidan/blank-zamovlennia.html і надіслати редакції (кнопка «ЗАМОВИТИ»);
  2. звернутися до редакції за вказаними нижче телефонами або електронною поштою. На електронну адресу замовника буде надіслано бланк для заповнення. Після чого направити його редакції електронною або звичайною поштою.

     У відповідь на отримане Замовлення редакція надішле рахунок для оплати. Його слід оплатити протягом місяця. У разі потреби, редакція надасть замовнику необхідні платіжні документи.

     Перший номер Бібліотечного вісника надійде на місця до 20 серпня 2019 року. Наступні будуть надходити кожного місяця до вказаного числа.

     Найближчими днями будемо детальніше ознайомлювати бібліотекарів зі змістом журналу, а також навчати Правилам роботи з ним. Для цього нині створюються відповідні документи, які будуть виставлені на електронних ресурсах. Просимо стежити за повідомленнями.

Реквізити для довідок:
(044) 528-28-60, (066) 744-07-41; (067) 474-59-55, електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.