Cайт Українського інституту нормативної інформації
Разрыв

ДИРЕКТОРАМ ШКІЛ — ПОДЯКА!

     У листі-запрошенні для участі бібліотекаря у консультативно-тренінгових заняттях особливі слова ми звернули до директора навчального закладу. Увага зосереджувалася на тому, що на початку інноваційної справи керівнику важливо проявити далекоглядність, розуміння перспектив функціонування інформаційного центру як основної платформи для будь-яких трансформацій в освіті. З часом кожна школа набуде своїх особливостей в організації навчального процесу, створюватиме власні методики, спираючись на педагогічний потенціал, досвід і кращі досягнення в навчально-виховній роботі.

     Сьогодні особливо тішить те, що чимало директорів шкіл активно відгукнулися на запрошення до співпраці, зрозуміли перспективність нового починання, особисто ініціювали участь своїх бібліотекарів у інноваційному заході. Ось чому до Києва приїздять все більше фахівців за прямим направленням керівника. Відчуваючи підтримку, такі слухачі вже менше опікуються організаційно-фінансовими проблемами, сміливо будують конкретні плани щодо розгортання на місцях робіт з перетворення бібліотеки в сучасний інформаційний центр.

     У цьому короткому повідомленні ми висловлюємо директорам-новаторам щиру подяку, цінуємо і визнаємо ті рішучі кроки, які вони роблять задля пошуку ефективних шляхів реформування школи. Підготовка кадрів завжди визначала успіх будь-якої нової справи.

     Тож бажаємо нашим партнерам успіхів і наполегливості у практичних діях!
     Зі свого боку, обов’язково знайдемо інформаційні засоби для відзначення шкіл і тих, хто своєю ініціативою на місцях робить практичні кроки зі становлення Нової української школи.

______________________________